Julafton!!

underbara kalla morgon/förmiddag, fantastiskt hur juligt det blir med ens, bara frosten ligger kvar och kylan lägger sig i näsborrshåren - love it och äntligen julkänsla!

Packat för julhelg med härliga familjen, många klappar under granen, fina rim (hmmmppf nåja någras i alla fall), gott att äta för oss alla (Freddan har en bit julskinka som väntar, mamma har lagat speciellt till honom, bortskämd var ordet) och så har vi gjort Freddan fin också, klippt klorna!! Han ska ju ändå springa på mammas och pappas fina trägolv och när han sladdar med för långa klor ja då blir det märken minsann!!

Hur gick klippningen då? Jo, den gick hur bra som helst, jag behövde inte ha min Michelin-uniform och husse behövde inte ha trädgårdshandskar på sig (länge sen i och för sig som han faktiskt högg efter särskilt husses händer vid klippning, men det känns fortfarande lite ovant) - mellan varje klo var det hård godis och han skötte sig som sagt oerhört bra!! Berättade tidigare för vår fd kloklipperska nere på hörnet att vi numera klarar klippningen själva, hon var imponerad eftersom hon ju enbart sett Fred med munkorg vid klippningen hos henne!! Sagolik utveckling till det bättre eller vad säger ni .....

Nu så, en riktigt härlig Julafton önskar vi er alla, med många fina klappar att minnas långt in på nya året och såklart Christmas Feelings med nära och kära, det viktigaste av allt!

TotallyHugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?