Julen Värmdö 2008, del 2

Här följer lite bilder från Juldagen då vi gick en långpromenad i härligt minus-gradigt väder! Frosten låg vit och fin på träden, syns kanske inte så bra på bilderna, men det var i alla fall super-fint!!

Bilderna blir större vid klickning, men fråga mig inte varför det blir rullister ... me do not know!!
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen  Värmdö Juldagen
Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen Värmdö Juldagen

Julen gick i matens, sällskapets och de glada barnens tecken - vi fick med allt denna jul, alldeles, alldeles underbart! Sen att flertalet av oss fastnade i TV-rummet på Annandagen, Lassie visades och med förkrigstid England/Skottland och allt som tillhör (gullig pojke som Lassie bor hos, någon köper hunden, någon är elak och slår hunden med ett skärp, pojken sörjer och Lassie rymmer tillbaka till pojken, hela vägen från längst upp i norra Skottland tillbaka till pojken i tror jag York ... ) - inte ett öga torrt! Brorsbarnet Victor gick ut till farfar och pappa i köket och sa "De sitter och grinar i TV-rummet, farmor, faster Mia och farbror Leslie och faktiskt jag tror att syrran också grinar". Slutade lyckligt gjorde det och alla torkade tårarna!!

Väl hemma tog vi det först rätt lugnt och sedan har vi så börjat så smått att packa, snart är det flyttdags för hela familjen! Men först ska vi fira Julafton med barnen, detta gör vi på Nyårsafton - först med farföräldrar och tillika bonus-morföräldrar mitt på dan med smaskig smörgåstårta och klappar och sedan blir det god Nyårssupé med enbart familjen med mer klappar (våra till tjejerna och Jonathan)! Inga smällare för oss, utan trevlig musik, god mat som sagt samt kanske ett eller två tomtebloss att tända på tolvslaget - oj, champagne måste vi ju ha också, eller förresten det funkar bra med Pommac också faktiskt, bara det bubblar!

Nu ska jag väl ta det lugnt med bloggen en stund ... see you soon!

HugsuHugsiΦ  
Postat av: Lena & Staffan
2008-12-29 / 15:36:58

Jättefina bilder tyckte vi! Och vi har säkert bilder från träffen i lördags (håll tummarna, det har ju inte gått något vidare tidigare minst sagt)!!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?