Julklappstider!

Ja, nu är det många som känner stress för allt de inte har gjort, men inte vi, första julen det händer att vi inte hänger med i julhysterin och det känns alldeles underbart! Vi är i fas med våra liv, annat är viktigare än inköpen av en massa saker! Vad är sakerna värda om vi inte har varandra? Vad betyder en julklapp om vi inte är friska nog att ens hitta glädjen i innehållet? Vad är julen till för om vi bara blir stressade och mår dåligt av innehållet?

Nej, vi är lugna, harmoniska i våra beslut, besluten att inte köpa alla och envar en massa saker, saker som sedan slits ut eller blir omoderna (åtminstone i barnens och tonåringarnas värld) och behöver uppdateras till nästa jul igen (den ipoden är inte lika bra som den jag fick förra året, den MP3-spelaren har ju bara 2 Gigs minne osv). Dessutom har vi ju jul med barnen först till nyår, planen är då att ha en super-god middag tillsammans, ha vår egna julafton med få och genomtänkta gåvor (vi har ju planer inför sommaren som man kan göra till en suverän julklapp ex.vis), spela något spel kanske, gå ut och skåla till alla andras fyrverkerier vid tolvslaget och bara må gott tillsammans!

Själva julhelgen tillbringar vi på landet, vackra Värmdö får ha oss där i dagarna 3, ser verkligen fram emot de härliga strandpromenaderna med Fred och glöggen i båthuset med pepparkakor och grönmögelost, mmmm härliga jul! Sedan så har vi vuxna bestämt en summa oss emellan, 100 kr (max) att handla för och då blir det riktigt roligt att hitta det extra personliga till var och en, snacka om utmaning!! Har redan flera färdiga faktiskt, mäkta stolt över min uppfinningsrikedom är jag trallala!

{bildrubrik}

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-12-16 / 12:06:45

Väldigt kloka ord! Tänk om alla kunde ta det lilla lugna och tänka på vad julen borde handla om. JuleFRID!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?