Oj, oj, vilken dag!

Vi har varit igång sedan i morse och helt ärligt, vi är helt slut och klockan är inte 5 än!!

Var ju på partaj igår, ja det blir alltid partaj även om det menas middag från början när man kommer till paret i Bromma, trevliga människor samt frågelek med priser, ja och så glöggprovning för de hågade också förstås! Turligt nog var det ett par som skulle vår väg redan vid 01-tiden, så vi sa ja till erbjudandet om att åka med dem och hoppa av på vägen (annars hade vi inte orkat upp idag, ibland behöver man ha bokat sådant som visningar för att komma hem från TheNymans, såå trevligt varje gång).

Uppe med tuppen, eller sådär vid 08.30 ungefär, fixa undan, städa lite, plocka bort och göra museet till sitt gamla jag igen och innan tolv var hela familjen ute ur huset. Tjejerna åkte på julklappsraid med efterföljande bowlingspel samt fika och vi drog iväg till DogIslands, allts Hundöarna. Promenerade ihop med början från Kina slott och sedan gick vi då ner för att släppa lös våra dogs, gissa om de redan visste vart vi var på väg!! Gny, gny och lite koppeldrag, yes nu blir det busa av tror vi de tänkte!

Ut på leråkern, där det redan var rätt mycket folk och vovs, rätt mycket stora hundar denna dag, våra små fick genast igång några lurviga fyrbentingar, det såg ut som om våra skrattade åt de stora när de inte hängde med!! De for som raketer runt, bytte riktning och lurade nästan ner 2 av de stora i vattnet, de hade ju inte riktigt samma koordination och snabbhet! Själva tog vi fram fikat - choklad, mackor, glögg, kaffe, alla hade vi något gott och vi delade broderligt på allt! Efter 712 varv runt, runt (ja inte för oss, vi gick inte så många varv) så bar det iväg för lite avstresspromenad mot bilarna. Några av oss åkte sedan till Råcksta och käkade ihop, sen lunch och pratade om allt möjligt - vovsen låg kvar i sina burar bak i bilarna och sussade sött! Fred fick vi nästan bära upp till huset när vi kom hem, så trött var han!! Väl inne gick han direkt till sin bädd och lade sig igen, snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrk! Tack för en superhärlig dag, igen, trots det trista grå vädret så hade vi det jättebra, och om man ser än mer positivt på saken så - det regnade ju inte  ....

Väl hemma och träff med mäklaren, så fick vi beskedet att 35 PAR varit här under dagen, dvs mellan kl 12-16!!!! och att i stort sett alla sett positivt på huset och möjligheterna - SÅ HÅLL TUMMARNA NU ATT NÅGRA AV DEM ÄR SUPER-SUGNA och budar vilt i morgon eller i övermorgon!!!!

Nu är det fotboll på tv, så jag sätter mig nog i soffan och relaxar, trött efter dagens värv (antagligen för mycket frisk luft också, tål inte sånt riktigt *hehe*).

Hoppas ni haft en underbar helg och känner att dagen idag är ett perfekt avslut på denna helg och också en sagolikt bra start inför den nya veckan som följer!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-12-14 / 17:37:17

Upp med tuppen! 8.30! Vad är det för en slö tupp ni har! Fniss! Jag ska hålla tummarna så hårt jag kan!


Postat av: Lena & Staffan
2008-12-14 / 19:49:18

Tack själva!! Härlig dag, som vanligt! Är också helt sjukt trött, ska nog gå till sängs snart! Hörs i veckan!!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?