Smällare och Freds reaktion igår

kväll vid sena kvällspromenaden! Han brukar ju fixa sånt utomhus, mycket bättre och faktiskt tidigare utan reaktioner överhuvudtaget, men igår hände det så att han blev riktigt skrajsen. Detta berodde antagligen på att när första smällarna gick av i närheten av Fred och husse, så vände husse och gick en annan väg, men precis runt hörnan stod nästa gäng småungar och smällde varpå Freddan nog kände sig rejält trängd, smällare från alla håll, inget han upplevt förut. Svansen mellan benen, tryckt mot husses vänstra ben och öronen låg slickade mot huvudet, stackar'n inte kul alls tyckte han. Väl inomhus gick han direkt och tog plats mellan mattes ben, nästan inne i skåpet där vi har datorn, darrade nästan och mådde pest. När vi sedan satte oss i soffan så tog vi fram Freddans bädd och lade precis framför soffan där vi satt och han kröp in och lade sig under sin pläd, alldeles som när han utmattad kommer hem från träffar med sina fyrfota vänner!!

Hittills idag har det gått bra, men så har inte grannarna börjat fyra av sina raketer över vårt hus ännu ... vi har lovat oss själva att ta tag i den granne som inte går ut på öppna fältet med sina raketer utan väljer att smälla av i ett tättbebott villaområde. Förra året hade vi ena grannens raketrester nedanför vår entréaltan, pinnar och hylsor om vartannat och i år tänker vi inte tåla det utan det blir en bazooka in i hans vardagsrum om han vågar sig på ett sådant tilltag i år!! Fy mig för sådana tankar, men kunde inte låta bli och lyckligtvis är det bara tankar och övergår inte i handling!!

Gott slut på er allesammans och en underbart God start på det nya året, vi ses på det nya året 2009! Tack för året som gott, tack till er nya bekantskaper som spridit ljus i vårt hus och i våra sinnen, både in real life och här från bloggens värld, hoppas vi får glädjen att fortsätta bekantskaperna även under 2009!!

NyårsHugsiHugsiΦ
Postat av: Lena & Staffan
2008-12-31 / 16:42:26

Usch o fy, stackars lille Freddisen, han som brukar vara en sån stursk liten kille!! Ta hand om er alla, trygga Freds värld ikväll som andra kvällar, vi ses på det nya året!! Kramar från oss tvåbenta och vovpussar i massor från PK!


Postat av: tess
URL: http://tessanhopp.blogg.se/ 2008-12-31 / 17:06:23

hello

gott nytt år på er.



hoppas det går bra med freddan ikväl.

här har det smällt hela dagen...

kramkram


Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-12-31 / 23:35:40

Ett riktigt gott nytt år från mig och mina vovvar.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?