Vår helg med träff och allt

har varit jättenajz verkligen, sen att man somnade som en stock strax efter 21 i går, ja det har ju sin naturliga förklaring, mycket frisk luft, långa promenader, trevligt sällskap till sena kvällen och sen julklappsinköp på det, knäcker de flesta ;-)

Lördagen var jättemysig, vovsen levde om och hade sig, sen att vi fick med oss lerbollar hem, ja det var bara att sätta ner hundbadkaret och ta dem en efter en (och gissa hur glada vi är för vår korthårige kille, gissa hur det såg ut efter cockerspaniel-flickans bad !!!!), avtorkning och sen slocknade alla 4 i Freddans bur, de låg huller om buller och snarkade ikapp - gulligt som bara den!

Vi tvåbenta satte igång sillprovning, revbensspjällstest (L&S hade med sig), god glögg till dem som gillar detta (M's medhavda egenhändigt tillverkade) och så självklart - eld i brasan och tända ljus, najz avslutning på lång och härlig dag!

Söndagen gick i trötthetens tecken, var dock ute på lite promenader då vädret var underbart, solen sken och det låg nästan vårkänslor i luften, gjorde sällskap med Freddans favvotjej, cockerspaniel-flickan Emma, idag en stillsam promenad och inget lervällingsbad, de var också utslagna efter gårdagens spring och lek. Idag gick de så fint sida vid sida och luktade sig fram på vår promenad, sött par vill jag lova.

Nästan alla julklappar är inslagna, sillen är som sagt inlagd och välkryddad (med egna kryddor i år, fick betyget TOPPEN i lördags så det kan gå vägen i jul också), nu återstår bara julisen till FreddanBoy, inhandlas ikväll efter jobbet, något gott att smaska på och någon trevlig leksak han kan försöka demolera som vanligt!! Något som både är leksak och aktiveringsgrej är nog tanken, får se vad det blir!
All for now, see you soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Lena & Co
2008-12-22 / 10:10:05

Samma hos oss, sjukt sega igår!! Tack för en trevlig lördag, heldag och kväll i glada vänners lag! Kul att träffa nya tvåbenta och fyrbenta också såklart! Ses på annandag jul!


Postat av: Lena (igen)
2008-12-22 / 10:11:02

Eller hur var det nu igen? Annandag jul eller lördan? Minne som ett såll, sorry!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?