Helgens bravader ....

oj, oj, oj vilken fullspäckad helg, trodde aldrig att vi skulle lyckas klämma in allt, men det gick till slut ....

Fredag efter jobbet - fixade hemma, målade, plockade undan, packade kartonger, körde iväg grejer till förrådet, körde skräp till sopstationen och sen landade vi i soffan, helt slut men det kändes bra eftersom vi kunnat pricka av ännu några punkter på vår Att-göra-lista!!

Lördag morgon - uppe med tuppen, Mia hade målarkläder på och pensel i handen innan 07.30. Lackmålade alla snickerier i hallen och i trappen upp till övre hallen, räcken, spegelram alles klar klockan 11 cirkus. Leslie målade hall och trapphall och fick halvnoja på den gula färgen förre ägaren lyckats måla däruppe i hallen, det gick ju knappt att få täckt med den vita färgen, så han fick måla, måla och åter måla innan det gula försvann - nu är det klart i alla fall!

Lördag mid-day - iväg till mässan, tog faktiskt bilen för att slippa åka kommunalt, tar ju sån evinnerlig tid .... mötte upp Lena och Staffan som kom från annat håll (annars hade de kunnat åka med oss ju). Minglade runt på mässan, provsmakade lite goda viner, rött, vitt och rosé, fick lite presenter, provsmakade gott viltkött, kramades med morbror och hans sambo, jättetrevliga timmar tillbringade vi där i vimlet! Sjukt mycket folk, men vi höll ihop gänget bra!!

Lördag sen em - hem igen i en faslig fart, byta om till snyggstassar, fixa fejsen och så dra iväg med taxi till bror och 40-årspartaj! Mia gjorde missen (IGEN) att i alla fall prova lite champagne och självklart blev det som det brukar - SKIT, tål ju inte dessa ädla droppar! Kul var det åtminstone under kvällen, flera man känt sedan förut (brors bästa kompisar som man sett växa upp och ju umgåtts med genom åren, fortfarande små spolingar *hehe*), men också nytillskott i bekantskapskretsen, trevligt som bara den!!

Det bjöds på mycket gott att äta, enorma smörgåstårtor av olika typ och innehåll, mmmmm smarrigt och senare på kvällen blev det ostbricka med massor av goda ostar och gottiga kex till. Stannade till 02.30 och sen drog vi hemåt igen, ännu en gång i taxi!

Freddan, som haft hemmakväll med tjejerna, blev jätteglad när vi äntligen kom hem och fick mysa lite med oss innan vi lade huvudena på kuddarna och slocknade!

Söndag - ja, vad säger man "Det huvudet gör dumt, får kroppen lida ..." säger bara Champagne så fattar ni!! Blir liksom inte bakis, bara jävligt dålig och fick springa fram och åter till "the powder room". Nåja, kunde i alla fall börja fixa efter lunchtid ungefär och höll sedan på till ca 20 på kvällen - lackmålningen igen, en dörr, ett fönster och lite sånt pyssel!

Var också ute på lite träningsrunda med Freddan mellan varven, sista rundan blev med regntäcke för det var så trist just då, men vi ville ut allesammans så det var regnrockar till alla och så iväg för att träffa fam PutteKock en sväng. Turligt nog så avtog regnet och blev till duggregn och eftersom vi hade fika med till alla och tog oss till favvoträdet med suveränt regnskydd, ja då kan det funka ändå. The Dogs var nöjda och hade inte brytt sig, de sprang och lekte med varann och kom till oss så fort vi sade till.

Ja, så blir det då en ny vecka igen, tiden går så sjukt fort, kanske beror det på att vi just nu fyller våra dygn med så mycket göromål att det bara känns som om tiden går fortare ... skönt det ska bli när vi börjar komma i mål, då ska det slappas i 190, lovar!!

All for now, see you soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-11-10 / 12:12:31

Lite imponerande att du orkade ta tag i penslar efter champagnelördagen. Jag hade nog stannat kvar i soffan och tyckt synd om mig själv.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?