Himmelska hundar

och Gärdet en grådaskig dag som idag, men så himla mysigt! Först drog vi en sväng hemmavid, med promenad och spring och sen så HH med fika, vi var nog först - en Fred och en PutteKock med leverpastejfokus (bådas favoriter), mums mums slafs slafs! Sen drog vi iväg ut på Gärdet i geggan, hittade dock en väg som inte var fullt så sunkig, släppte grabbarna (de fyrbenta alltså) lösa, varpå båda drog iväg för att fånga en skata!! Det såg sjukt roligt ut, skatan liksom retades med dem, men de bara sprang och sprang, vände och bytte riktning efter fågeln, tog från varsitt håll, men såklart hade de ingen chans och gav upp till slut! Sen att de har taskigt minne och provar en stund senare igen, med samma skata, ja ja!! ;-)

Sen kom en liten kille till, han lyssnade inte på matte utan drog till TheBoyz och så lektes det och sprangs det en stund till. Till slut fick vi börja gå med hundarna mot matte, hennes lyssnade liksom inte på "hit" ropen, det var ju störtkul att leka ju! Det lustiga var att leken var nästan helt ljudlös, inga skall, inget gurgel och absolut inget morr dem emellan, härligt när det funkar så bra! Bilder från dagen kan komma, men med den kameran i åtanke så ska vi inte slå vad om det!

Hur som helst, en härlig dag trots det trista och gråa vädret, allt kompenseras av hundarnas glädje och suveränt trevligt sällskap, tack för idag gänget!

All for now, see you soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: tess
URL: http://tessanhopp.blogg.se/ 2008-11-30 / 17:38:47

åhh vad mysigt det lät :)

hade verkligen velat åkt dit för att träffa er..

men hade tagit ett jobb på galoppen tyvär ställdes löpen in men då va klockan 13,30 å jag visste inte hur länge ni va kvar... men ni verkar ju ha haft super mysigt

kram


Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-11-30 / 19:31:40

Hm, min Selma har inte heller förstått att skatorna alltid vinner. Härligt när man kan tacka hundgänget för en skön dag. Då har vädret inte så stor betydelse.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?