Mycket nu ....

oj, oj, oj vad det går undan hemma och ändå inte på något sätt, ibland känns det som om vi fått gjort massor och i nästa stund står vi och stampar på samma ställe eller så händer något som gör att man tappar fokus .... förvirrat läge just nu!

Gjort sen sist:
- spacklat och påbörjat målning av vår trapphall och hallen på övervåningen
- lämpat iväg total-många kartonger till förrådet
- packat ner även sådant som man kan ha framme på visning (får köpa nytt, synd va ;-) eller not)
- tömt kallfarstun på "junk"

Göra klart innan veckan är slut:
- precis, göra klart i trapphallen osv.
- slipa, måla foder inomhus (hall och trappa)
- måla foder utomhus (målas i garaget där det är torrt och fint och sätts sedan upp)
- måla kallfarstudörren + foder utomhus
- sätta upp foder insida kallfarstudörr
- fortsätta bortforslingen av kartonger etc till förrådet

Sen har vi också hunnit med:
- partaj i fredags (och ändå var vi uppe med tuppen i lördags faktiskt - duktiga vi minsann *skryter lite men berättar inte om huvudvärken*)
- hunnit med trevliga hundpromenader och träffar - både vår kompis sv-danska gårdshunden PutteKock och så en liten blandrastjej (papillon och någon lurvig sort vi glömt vad det var), det kan vi fråga om eftersom vi garanterat kommer att ses igen, Fred och hon hade superkul och sprang lösa på ängen direkt vid första mötet och så bor de nära vårt nya hus!

De var så himla duktiga trots lekfullheten, Fred och papillonen - de lekte och sprang runt oss, sprang iväg en bit men hade hela tiden koll på var vi befann oss och när det kom några cyklister eller folk som promenerade på gångbanan, så kallades de in för att stå hos oss medan de gick förbi - OCH BÅDA LYSSNADE HUR BRA SOM HELST, KOM SATTE SIG VID VÅRA FÖTTER OCH PÅ VARSÅGOD SÅ DROG DE IVÄG IGEN!!!! Kändes så j-a bra helt enkelt!

- varit på födelsedagsfirande av syskonbarnet Isabelle (mmmmmmmumsig tårta i form av en pumpa med ljusorange marsipan och apelsingegga i, sjukt god)
- varit och visat "Bettan/Fred's Cruiser" för intressent (många blickar drogs till vår coola bil när vi stod där på OKQ8 vid Brommaplan) och får lämna över TheCar på onsdag till sagda intressent/köpare! Suck, lite trist ändå, ville ju ha kvar "min Bettan" jag!
- fyllt i papper som en tok till mäklaren - oj, va mycket det var att hålla reda på alltså, tur att strukturfaschisten Mia har excelark för allt *hehe* så vi slipper komma ihåg allt själva!

Idag ska vi till vår bank igen och i morgon ska jag, Mia, få ny frisyr minsann (klart behov av klippning nu, luggen ligger ständigt i vägen så den kan ryka helt vid denna klippning).

På lördag är det fler saker som händer - mässa i Älvsjö "Det goda köket", suveränt trevlig mässa med mycket goda viner att provsmaka, massor av gott i matväg att prova till och såklart köpa med sig (köpte rökt renkött förra året, helt sagolikt gott) och sen så är min äldsta morbror där med sin sambo, måste hälsa då såklart (vi ses ju inte varje dag eftersom de ju bor i Sävedalen nära Göteborg) och senare på kvällen är det ju värsting-partajet med rosa champagne i mängder hos min lille(store) bror som då har sitt 40-årsparty!! Så, jag undrar om det blir nåt gjort på söndag, bäst att vi jobbar på som tokar i veckan så vi får nåt ur händerna!

All for now folk's, see you soon ....

HugsiHugsiΦ
Postat av: LenaD
2008-11-03 / 08:50:46

Alltså, hallåååååååååååååååååååååååååå - du glömde skriva att vi ska med på lördag, oschyss asså ;-)


Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-11-03 / 15:32:18

Alltså, nu måste jag gå och lägga upp fötterna ett tag. Blev alldeles uttröttad bara av att läsa allt ni gjort och ska göra. Puh!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?