Underbara Värmdö

och dess underbara innevånare har vi träffat idag!! Vi var och fixade bilen, utvändigt såväl som invändigt och så kom vi på idén, vi åker ut till mor/svärmor och far/svärfar på Värmdö, fixar fika på vägen (de har ett alldeles sagolikt ställe vid Grisslinge med underbart fikabröd och bröd överhuvudtaget) och så överraskar vi.

Sagt och gjort, drog iväg med Freddisen (som för övrigt älskar att åka bil, han låg i sin kokong av plädar då vi kom fram och skulle släppa ut honom), ringde på dörren och dörren öppnades av THE BIG QUESTIONMARK mor/svärmor som stod i färd med lite matlagning inför julen (denna dag revbensspjäll, mmmmm underbart) samt förberedande av middag för två med utsikter för matlåda till imorgon, men icke, vi bjöds in att dela denna underbara måltid (fiskfileér med hemgjord potatismos, hårt bröd, underbar sås till) tillsammans med dessa två av våra närmaste och "bästaste" vänner!!

Freddan promenerades på van mark, ville sedan in i lillstugan, inte stortugan, för där bor ju vi när vi stannar över, så kul att se hur han drar direkt till lilla verandan och nosar i dörrspringan, vi ska in här typ ....

En liten "snabbis" blev något längre och sådär cirkus 20.30 var vi hemma igen efter en lång och härlig eftermiddag/kväll på Värmdö - tixitaxi för idag!!

Sen, när vi väl kom hem, ja då fick vi en superhärlig present från andra mamsen/svärmodern (denna gång L's), mor och sambo hade varit och lämnat över den obligatoriska julkransen, hängt upp den på vår farstudörr (ja, där spiken väntar sedan förra året), med vackert rött sidenband runt det härliga bundna granriset och lite bonus fanns där med i form av en liten bullpåse istucken i mitten av ringen, gulligt och vilken härlig avslutning på denna dag!

Vi säger godnatt till alla och önskar härmed en fantastiskt härlig första advent till er alla - ta hand om er, vårda er och era nära och kära, håll era vänner nära och håll era ovänner ännu närmre (hehehehe you know what they say ... ) ... Skämt åsido - take care you all, any time, any day .... :-D

For now, take care and see you soon!!

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?