Fortsättning det Nya köket ...

kommer här! Nu minsann är det inte långt kvar, bara handtagen, sen så är det klart! Då är alla luckor bytta, viss inredning utbytt, alla lister såväl upptill som nertill (vid golvet), vissa andra skavanker åtgärdade (inte mycket men typ sånt som att ordna ett hål genom en list till en sladd, inte gjort riktigt så tidigare OBS! inte L som satte ihop detta då).

Så, här kommer bilderna då, varsågoda! och alla är såklart klickbara för större alternativ

och vi fortsätter byta färg Det börjar ta form nu köket  enorm skillnad är det ju köksön blir som ny och ön från andra sidan

Vi är sjukt nöjda och vill nog egentligen bo kvar .... nä, skojade bara, men visst var det det här köket vi ville ha när vi satt och planerade då när vi ju skulle bo här for ever!!

Förresten, spana in Freddan på tredje bilden i översta raden, han ska prompt in i skåpet och hjälpa husse med skruvdrageriet, inte rädd för denna för fem öre. Det enda ljud som han reagerar med skepsis på är dammsugarljudet, men så har vi en Kirby som låter utav bara .... Igår när vi tog fram centraldammsugaren och dammsög i köket, då gick det bättre, så vi antar att det är Kirbyns ljud han ogillar!

Over for now (again), see ya' all soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-10-27 / 15:06:53

Så bra med en "handyman" på fyra ben. Mina är nog mest i vägen när det jobbas här hemma. Nej, förresten den lilla använde jag som pensel när vi målade om! Hihi!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?