Back from London

är vi, kom hem igår och efter bagagehämtning och järnet till Täby/Vallentuna för att hämta upp vår FreddieLeddie, så åkte vi ut till Värmdö och lämnade far min samt fick oss en härlig middag. Underbar avslutning på en fantastiskt härlig resa för oss i The B's family. Berättade om resan för mor och njöt av en härlig sommarkväll i deras "kuvös" och sedan drog vi hemåt i kvällningen, hemma sådär vid 23-tiden och då marsch i säng för S (helt slut var hon). Jag och L samt Freddisen satt uppe en stund på vår balkong, njöt av att vara hemma igen och komplementerade över vår resa!

Ingen dator med till London, tur det, den hade bara tagit plats i bagaget och inte blivit använd. Vi hade varken tid, ork eller lust till bloggning när våra dagar var till ända, sängen var alternativ 1 när vi kom hem från våra upptäcksfärder genom denna härliga storstad. Turligt nog hade vi buss- och tunnelbanebiljetter färdigköpta och medtagna hemifrån, så vi inte behövde ta oss så mycket till fots som annars. Dessutom hade vi ju våra London pass med oss och kunde därför gå före kön till både Themsen tur med båt och Canalbåtstur från Little Venice till Camden market.

Lovar att foton kommer och såklart mer info om var vi varit och vad vi gjort dessa 5 dagar, men inte nu, nu är det fikadags på solig altan! Förresten, kul att ni tittat in fast vi inte uppdaterat er, keep that up will ya' pliiiiiiiiiiiiis!

Över och ut, nu är denna förhandsinfo om London-resan slut!
Postat av: MadMolly
2009-08-05 / 00:35:00

Oj vad jag har saknat dina inlägg....du får blogga extra mkt nu så du kommer ikapp...hahah ;)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?