En eloge till vår camping-vovve

kommer här i form av några ord och några utvalda bilder (denna gång i full-size så ni verkligen får se ordentligt).

Självklart så har han sagt till när någon gått på "vår" del av muren, eller cyklat förbi "vår" del av campingen, men efter ett "Tack" vi har hört och sett att någon kommer, ja då har han återgått till att bara vara igen. Bara vara vår lille fyrbenting med massor av lek-lust och upptäckarglädje, in och ut i förtältet, oftast med löplinan och extra förlängning i form av koppel. Ibland har vi tränat lite vara-med-oss också, dvs inget koppel på väg ut till löplinan som låg utanför och med resultat MVG - ingen lust till egna upptäckter utan oss, utan fokus är på att komma dit vi ska, dvs till löplina och på halsband.

Han blir bara bättre och bättre på detta med husvagnslivet, då ljud och allt runtikring är så mycket närmre än i vårt hus med omnejd, här är det ju inga tjocka väggar att tala om precis. Han sover som en stock om nätterna och mår bra med oss och våra vänner, så härligt när allt faller på plats så här.

Resor med bil har ju aldrig varit ett problem, han "jobbar" ju med husse sedan länge och mår toppen i sin härliga bur där bak. Raster tillsammans gör vi ju ofta och på olika platser, men han klarar också detta med bravur, ingen ökad stress, vi är ju tillsammans och då är allt lugnt.

Väl hemma igen igår kväll, ja då var allt som vanligt igen, med invanda platser att vara och vila på, samt att favorit-leksaken såklart togs fram - bollen med pip. Den sprang han runt med länge och väl, sen stöp han i säng (gick själv och lade sig, hade fått nog). Nu ligger han och sussar i sin bädd med täcke över sig, njuter av att vara hemma äntligen!Kolla särskilt in Freddans korvleksak, demolerad på mindre än en vecka, men uppskattad som bara den! På nedersta bilden är prickarna framför Freddan torkat levergodis, inte jättemyror alltså - sitt/ligg funkar som ni ser perfekt (vad gör man inte för godisar tänker Fred och gäspar trött, att vi aldrig fattar vi tvåbenta suck).

Över och ut, nu är dagens blogginlägg slut!
Postat av: madmolly
2009-08-22 / 15:49:18

Vad duktig han är eran lille Freddeluring, och söt som socker....öhhh...hrrrmmmm...stilig menade jag ju...Ha det bäst.

Kram


Postat av: Malin
2009-08-23 / 15:33:36

Ni är SÅ BRA :) Wieee


Postat av: Dvärghundspossensen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-08-23 / 15:44:40

Logan har haft EN sån där ful korv en gång, precis samma design fast bara en. Han vann den på en lydnadstävling för länge sen, men jag minns att den inte var så hållbar precis... ;-)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?