"Home" at last

ja vid vår plats på campingen vill säga.  Vi har i och för sig hunnit vara hemma en liten stund, njutit av ett glas kallt vin ute i det vackra sommarvädret, men inte har vi haft tid med bloggen inte, för mysigt ute för att blogga har det varit. Fred har haft långa löplinan på plats, fast i marken med sitt jordankare, vaktat lite när folk velat gå förbi ovanför på muren, men annars väldigt lugnt här borta hos oss.

Idag har vi varit i Ronneby (åt god lunch där bland annat) och kollat brunnsområdet, jättefint med underbar parkmiljö. Vi har också varit ute på Jordö där L´s
mormor och morfar hade landställe (fotade lite, bilder kommer sen), sen åkte vi till Hasslö och skulle köpa rökt fisk, men den tog slut redan före kl 11 idag, synd för oss!

I kväll blir det ev pub på campingens värdshus, detta efter att vi pratat med ägaren av campingen, Hans, igår och han såg på oss att vi skulle bli sååååå glada om han tog fram gitarren och öppnade upp stället igen lite spontant! De stängde den ruljansen när vi kom i söndags och hade då firmafest för sommarjobbarna som sedan skulle hemåt efter en säsong här på Kristianopels camping. Schysst att han vill ta en spontankväll för vår skull, kanske tyckte han vi var rätt ok för att va Stockholmare ;-)

Över och ut, nu är blogginlägget snart slut!
Postat av: Sus
2009-08-18 / 18:00:27

Låter så mysigt och så skönt att ni har så fint väder som ni ju har! Jag sms:ar och ser om ni har tid att prata om lördag, skulle era kompisar komma förbi eller hur blir det?



Har massor att berätta men vill inte skriva något på bloggen just nu, ska antagligen lägga upp ny blogg snart, berättar mer om när/var/hur och varför.



Varmaste kramar från oss!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?