Dagen före nyår

och här är det kaaaaalllt som bara den, skööönt tycker jag men så är jag inomhus just nu också.

Gårdagen blandades med fix inför resa, tvättning och klädvård i största allmänhet samt jobb hemifrån. Lyckades till slut att omföra miljonerna som skulle omföras före årsskiftet, snacka om nära inpå dead-line. Hade dialog med universitetets ekonomichef för att göra helt rätt, när det nu ska göras en sådan omföring så vill man ju inte att det blir fel. Även om det såklart går att åtgärdas och att det egentligen bara handlar om att byta kostnadsställe, aktivitet osv, så är det ändå skönt att slippa göra mer av detta.

När jag va klar med det firade vi med att spela lite Wii-spel, julklappen om ni minns, det var riktigt kul men allt var inte helt lätt ska jag säga.

  • bowling - skiiiiitkul när man fick häng på det, vi var riktigt jämna jag och husbandet. Han vann dock hela serien till slut, men det gjorde ingenting, det va kul ändå. Betyg spel = mycket bra och ganska lätt
  • golf - sådär kul eftersom det var svårare än man först trodde. Betyg spel = svårt och behöver tränas på mer
  • baseboll - riktigt svårt att få häng på trots att det såg så lätt ut. Betyg spel = svårare än man tror och behöver extremt mycket mer träning
  • tennis - riktigt roligt, men behöver utrymme för man börjar veva som på en tennisbana efter ett tag, blir så till sig över presumptiva poäng så ... Betyg spel = mycket bra och ganska lätt
  • boxning - aaaaaaaaaaaaaasroligt och jäklar va vi smackade på, suveränt som äktenskaps-kris-terapi tror jag. I stället för att bråka på riktigt så går man och avreagerar sig virtuellt i spelets värld. Vi skrattade dock så vi fick magknip så kul hade vi! Betyg spel = lätt att fatta, lite svårt att se vem som får in träffarna i början, träningssak antagligen. Tror att det ger bra träning också faktiskt, man blir helt inne i spelet och vevar på med armarna, rör fötterna som Ali (not *hihi*).
När vi lärt oss de här spelen är det väl dags att kolla in övriga utbudet, spännande och kul! Sen att göra med vänner, kan bli hur kul som helst ju! Raggar upp dem som kommer hem på lördag och spelar järnet!
Postat av: Linda
URL: http://hummingbird.blogg.se/ 2009-12-30 / 13:16:56

Ah vad roligt med Wii..hehe.Vi har X-box 360 vi;)

Vi spelar inte så mkt dock..japp nu har jag vart o shoppat för nyår..=)Jag skall ju göra efterrätten,hehe..blir lite udda;)

Skall lägga upp receptet i bloggen sedan;)




Postat av: Linda
URL: http://hummingbird.blogg.se/ 2009-12-30 / 14:50:47

hihi kolla mina länkar, där e duuuuu, sedan är det en viss person som blivit borttagen...var inte värd att finnas kvar på min sida.


Postat av: Linda
URL: http://hummingbird.blogg.se/ 2009-12-30 / 18:36:36

Nu har jag lagt ut desserten i min blogg,hihi...vaart eeee duuuuu?Fastnat på wii mattan eller?!


Postat av: Anna-Karin Edlund
URL: http://www.dptjejer.blogspot.com 2009-12-30 / 19:50:32

Det låter som om ni har kul med nya spelet. Hur är det med foten?



Kram


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?