Die Hard 1-4

är nu färdigtittade i familjen the B, trista filmer på sommaren gör att man behöver leta rätt på "godbitarna" i sin dvd-samling! Såg att de kört just dessa filmer på nån kanal, men vi bestämmer som sagt själva när det är filmtajm, tyckte det var lite roligt att de kör samtidigt somv i fick lust på "Brucan" igen!

Som alltid kör han på i 190, inga pauser och bara tuffhet, med lite soft eyes när dotterns röst hörs i telefonen .. gulligt i 1 sek ungefär är lagom. Sen att vem som helst hade brutit minst 512 ben i kroppen efter alla slag han tagit emot, alla fall från hög höjd (som ingen klarar utan benbrott i verkliga livet), hjärngeggan som skulle framträtt om det var på riktigt att man slog honom i huvet så många gånger som det görs osv osv. Helt osannolikt har han inte så ont han borde haft om det var på riktigt, blir en aningens toooooo much ibland kan jag tycka, även om jag gillar både "Brucan" och dessa filmer så är jag skeptisk till bland annat det jag nämnt här ovan.

Men faktiskt - han är ganska cool, fast han har minst en pistol .... Go "Brucan" Go (click on him and he grows on you, the picture of him that is of course ;-) *hehehehehehe*)

Brucan på G som vanligt!


Familjen B gör som följer:
2 sover (en på övervåningen och en på nedervåningen)
1 ligger och lobotomerar sin leksak från kroppsludd (först lobotomi, sedan helkroppsrenovering, happens every time)
1 kollar fotboll
1 har precis hängt sista maskinen tvätt och lägger ut inlägg här och på familjebloggen
Kan ni gissa vem som gör vad? Alla rätt ger självklart specialbonuspoäng i denna ytterst svåra tävling ;-)

Över och ut, nu är dagens saga slut!
Postat av: Laila♥
URL: http://blog.lailaaziz.com 2009-07-24 / 00:58:31

Tips på att stå emot sötsug :) ♥ Puss


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-07-24 / 09:27:41

Själva kollar vi enbart på DVD nu för tiden... Vi har inga kanaler. Apropå Brucan så gillade både jag och Alexander Unbreakable väldigt mycket. Är annars inte så många som gillar den filmen, och den är ju helt klart ganska udda, en superhjältefilm i jättelångsamt tempo och grådaskiga färger. Men vi som gillar både långsamt-tempade dramer då och då, samt är förtjusta i superhjältar, gillade den... Lite kul iaf att Brucan en gång i sin karriär UTTRYCKLIGEN spelat osårbar, men i jättemånga andra filmer bara varit osårbar i PRAKTIKEN...


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?