Långlunch

har jag haft idag, en helt suverän sådan verkligen! Grillat (kyckling i spettform med grönsaker och lök emellan), god sallad, underbara röror (tzatsiki, bön- och olivdip, soltorkade tomater med fetaost och olivolja mm), hembakat bröd (såklart Grekiskt lantbröds liknande, what else), jordgubbar o glass till efterrätt och en ansenlig mängd välkylt rosévin. Lunchen varade från cirkus 11.30 till sisådär 15.30, det kallar jag lunch minsann!

När maken hämtade upp mig var jag fortfarande "pratig" minst sagt, pladdrade på så han fick ont i öronen, men glädje smittar ju av sig så han tyckte nog mest det var härligt än jobbigt!

Vi tjejer har inte lyckats frammana bra väder, men en stor markis, infra-värme plus en golvmodell av rotationsmodell gjorde att vi ändå kunde sitta utomhus, ja lite mysiga kuddar och filtar hjälpte också till förstås. Jag hade min lilla bärbara med mig idag, så vi satt och "gullade" med den lite, visade varandra trevliga sidor på nätet, både bloggsidor och andra sidor väl värda att kolla in emellanåt. Vilken dag vi haft, utan sol på himmelen fixade vårt humör sol i sinne, härlig avslutning på denna vecka!

Väl hemma kom så solen, sent omsider, så jag och bonus-grabben har suttit ute och bytt bok och hårband mellan varandra, kisat upp mot härlig sol och bara varit. Fred har aktiverat sig själv blandat med fått bollen kastad, kollat in förbipasserande och bara varit, husse/maken har klippt gräset, druckit en god öl (Crocodile, svensk lageröl med mycket god smak) och bara varit och så har bonus-tjejen gjort en härlig sallad som vi ska ha till vårt kvällsgrillade (om jag orkar, är sjukt mätt fortfarande faktiskt och lite yrslig av rosén, kanske allergi *hehe*).

Så, över och ut, nu är dagens härliga saga slut!
Postat av: Sanna
URL: http://sannasvardag.blogg.se/ 2009-07-24 / 21:27:09

Härligt med långlunch. Det är lyx.



Kul att du tycker om vår altan. Det tog oss några år att komma på vad vi ville göra med den, men just nu är vi ganska nöjda. Även om jag skulle vilja få lite mer ombonad känsla, men det kommer väl till nästa sommar kanske :-). Lycka till med er altan.


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensserier 2009-07-25 / 08:03:23

Har skickat ett pris till dej. Kolla på seriebloggen så hittar du det. :-D


Postat av: Sanna
URL: http://sannasvardag.blogg.se/ 2009-07-25 / 11:09:00

Sno så mycket som ni vill, det är bara kul att vi kunnat bidra med lite inspiration. Du får gärna visa hur er altal blev när ni är färdiga.


Postat av: Linda och Deamon
URL: http://deamon.blogg.se/ 2009-07-26 / 19:46:29

åhh, tzatsiki, oliver och soltorkade tomater är det bäästa :)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?