Mista camping 4-7 juni

blev en suveränt härlig avkopplingsresa för oss stressade jobb-o-holics. Första natten kamperade vi på parkeringsplatsen då campingvärden precis åkt när vi kom, inga problem, skönt med regnets smatter mot vagnen och nära toa och dusch.

Morgonen därpå, fredag, flyttade vi först vagnen till en gästplats mitt i området och sedan drog husbandet iväg på jobb, jag pillade navelludd i 190, nä långsamma rörelser blev det. Läste (pluggade lite) och kopplade bort alla måsten och var redo för härligt samkväm när husbandet återvände tidig eftermiddag. Satte upp förtältet tillsammans då vädergudarna var med oss, ingen fukt vare sig uppifrån eller kvar på marken. Fick hjälp direkt av fasta campare, tog väl sisådär 3 minuter och de var framme med hjälpande händer, härlig känsla att träffa på sådana bara sådär!

Grillade fläskytterfilé som sedan åts med underbar grönsallad, goda såser, vitlökssmör och till detta ett gott glas vitt vin, mmmmm campinglivet är underbart!

Lördagen så, Vaxholm och rundtur där var ju en självklarhet, denna underbara sommarstad måste vi ju till när vi var så nära. Promenerade med Fred genom hela stan och avslutade med mjukglass nere vid hamnkajen. Väl där kom några vi känner och vi bjöd genast in till besök till oss, de tackade ja meddetsamma och vi åkte till Mista. Väl där tyckte vi att vi bjuder på lunch och så grillade vi på lite härliga korvar och dukade upp. Lite vin och öl gick också hem och vips så hade vi litet eftermiddagspartaj, supertrevligt!

Både vi och gästerna hade planer för kvällen så de drog tillbaks till Vaxholm och vi gjorde oss i ordning för vår grillkväll med våra bekanta som också var på Mista. Efter maten tog vi oss i samlad tropp till storstugan där fotbollsmatch mellan Sverige och Danmark samt pubkväll gick av stapeln. Trist match kompenserades av trevligt sällskap, så inte grinade vi när vi gick hemåt i natten.

Söndagen stoltserade med underbart sommarväder, härlig avslutning på helgen och vi njöt hela förmiddagen i shorts, linné och kjol och sedan packade vi ihop oss, samt passade på att bjuda in lite trevligt people till grill på em/kväll (kompensation för förlorad tid i lördags tänkte vi). De sista gästerna gick någon gång vid 1-tiden på natten så trevligt var det och en suveränt bra avslutning på en fantastiskt fin helg!

Hoppas ni haft underbara dagar ni määää (vet att någon var och såg Brucan i helgen, slår kanske Mista, näää skoja bara såklart han inte gör *hihi*). Ha're så hörs vi snart!
Postat av: Madde
2009-06-09 / 12:30:29

Tillbaka tidigare än beräknat, you can call now! Vi hade också underbara dagar, bästa avslutningen hos er, kommer igen jag lovar! Kram!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?