En liten tanke

flög förbi - snart är det ett år sedan vi kom i kontakt med AMB, dagen före vår härlige vovs 1-årsdag var vi iväg på hundpromenad och på den vägen har det sedan varit. Snart är det alltså ett år, men också att vår lille vän fyller hela 2 år, tänk vad tiden går när man har roligt och så mycket vi lärt oss tillsammans på denna livets väg!

Vi har träffat så många härliga hundmänniskor, människor med hjärtan på rätta ställena och humorn i ständig beredskap, men också människor som visat vad verkliga vänner är, i nödens stunder har vänner prövats och i flertalet fall har de nya vunnit mark. För sina genuint äkta givande - att ge till dem som behöver, att finnas där, att ge sådant stöd att det känns trots ibland stora avstånd. De som lärt känna en, som inte dömer, utan snarare lyfter, vi får vara olika, men vi har alltid samma mål oavsett olikheterna, alltid fokuset framåt, inte bakåt!

Tack Fred också, vår lille champion, som så tålmodigt väntat in oss tvåbenta, tålmodigt sett att "De har det ändå de däringa, de behöver bara lite tid (de är ju int så alerta i huvet o kroppen som vad jag är gudbevars)" och sedan stigit av VD-ledarrollen när han sett att vi ju faktiskt har vad som krävs, i hans värld för att ge honom det han alltid behöver, inte ibland eller när vi har lust - utan alltid, alltid och åter alltid - det har vi förbundit oss till!

Vår champion Fred the vov Allmighty dog


Ser fram emot vad du ska lära oss härnäst, liten vän, en ny dag är det varje dag, en ny dag av lärdom för oss alla, tusen tack för att vi fått den chansen att lära nytt i din värld!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Sara
URL: http://sarath.blogg.se/ 2009-03-30 / 14:41:11

AMB? :) Är jag kokt eller vad står det för?


Postat av: Sara
URL: http://sarath.blogg.se/ 2009-03-30 / 15:43:22

Jahaa då är jag med!



Jaa absolut, det måste ni göra ;) Vart i Sthlm bor ni?


Postat av: MadMolly
2009-03-31 / 14:06:12

Ja tiden går fort med de fyrbenta ;)

Ge en grattis klapp till Freddan från mig.



Kram


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?