Livet med en pinne

är verkligen så underbart, vår lille vän har lärt oss så mycket om hur hundar är, tänker och känner, ja faktiskt så har han det hela tiden, vi har bara inte förstått språket hans - nu när vi sakta men säkert börjar få ett riktigt bra språk-lexikon, ja då är det som att komma till himmelriket!! Eller ni vet, när man bara ser saker som de verkligen är, de här AHA-upplevelserna man får i livet - nu är de här för att stanna och det känns så skönt!

Fred då, vad tycker han om att språkbarriären har släppt? Han verkar tycka att det här "nya" livet är stört-skönt, så avslappnad och trygg som han är numera, ja det är härligt att se. Visst, vi hade kommit långt innan, men det tog ju sin tid att komma framåt, nu kommer framgångarna så mycket tätare och resultaten blir därefter, så mycket bättre än förut!

Hela familjen jobbar på med samma mål i sikte - En totalavslappnad och lycklig, orädd och nyfiken, spontan och avvaktande på samma gång, alert och lugn om vartannat, redo för bus och redo för kel och en tränings- och ev tävlingssugen vov, ja allt det som ryms i en liten pinnekille - det vill vi att han ska känna att han har allt av hemmahos oss, alltid, utan undantag för dag, vecka, månad eller år - alla tider är lyckliga tider, så ska det bli tycker vi!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Jenny Kjellman
URL: http://www.dreampearl.se 2009-03-04 / 19:11:19

Hej.

Tack för gästboksinlägget..

Ska blii spännande..

MVH Jenny.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?