Update from us

and the weekend - here it is!

Sååååååklart suveränt med inflyttningspresenten, eller presenterna eftersom frysen fylldes till bredden av godsaker i märkta lådor, lådor till 1, 2, 4 och 5!! Nedan specas de olika maträtterna:

- fläskkotletter i god sås (ni vet när köttet blir sådär mört att det lämnar benet av sig självt när man sticker dit gaffeln!!)
- kycklinggryta med allehanda godsaker i - lök, grönsaker, gräddsås, sambal oelek - mums filibabba
- grönpepparbiffar i nam-nam sås
- pannbiff i parti och minut
- lövbiff i ännu en nam-nam sås (åts igår till lunch på jobbet - ingen var avundsjuk alls!!!!!)

Freddan, ja hans näsborrar var lika stora som Scooby Doo's, så tänk er vilka dofter han gick och samlade under dagen och kvällen! Var dock jätteduktig på att inte tigga, men så fick han ju kyckling (i fina bitar, färdigsskurna och fina) som mor min smörade honom med - han åt ingen vanlig middag denna dag, men det var ju ok för han skulle ju också få fest, det hade vi ju lovat!

Trevlig dag och kväll hade vi tillsammans, jag och mor satt uppe till 2-tiden på natten och snackade massor, boysen låg och sussade sött i sina sängar!

Söndagen hade vi ju päronen kvar till ca 11, sen fixade vi i ordning för nästa gängs ankomst (bland annat så plockade vi upp luddet som Fred spritt från nya mjukiskompisen). Före ett kom den första gästen och sen trillade de in vartefter, de fikasugna vännerna! Jättetrevligt att ses, längesedan med vissa och framför allt också roligt att visa runt i nya huset - ingen av dem hade ju varit här på besök! Alla tyckte vi gjort ett bra kap och bytt upp oss på mer än ett sätt!!

Promenader han vi ta emellan umgänges-passen och det är ju skönt för alla att komma ut, frisk luft är ju bra att få, oavsett hur mycket det blir åt gången! Helgen som kommer blir det mer vovaktiviteter igen, nu ska det ut och traska i terrängen minsann, längtar!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Linda6
URL: http://linda6.blogg.se/ 2009-03-17 / 12:33:28

fattar nada


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?