Växlande höstväder

kan man nog kalla det vi har här i Estockholmo just nu - först så skiner solen genom molnen och man önskar man hade solbrillorna på, för att minuten senare försänka solen i stora gråa moln som definitivt enbart släpper igenom regn i massor och så växlar det tillbaka igen. Precis i detta ögonblick så skiner solen igen!

Idag har vi tagit det rätt så lugnt, åt en god och stärkande frukost, umgicks med vovsen och sen packade vi ihop oss för färd till Stockholmsmässan och Hem & Villa-mässan som har sin sista mässdag idag. Upptäckte ganska snart att vi numera inte är i samma "behov" av just denna mässa som vi var med förra huset, här är ju allt modernare och gjort för typ 40 år sedan (fönster, dörrar osv). Så vi bestämde oss för sektionen pooler, eftersom planerna för ny pool här finns, men vi har inte bråttom utan kollar efter bästa tänkbara innan vi slår till. Dagens goda gärning var att ge bort vår parkeringsbiljett till ett par som kom till parkeringen precis när vi var klara för att åka, tror vi gjorde en stor del av dagen om vi ränkar utefter leendenas bredd.

Husbandet har dammsugit övervåningen, jag har tackat båda hundarna för att de uppmärksammat detta hemska oljud och så ska jag nu överföra London-bilder till skiva så bonus-dottern kan ha varän hon befinner sig.

Ses kanske mer idag, om inte så hoppas jag ni hittills haft och fortsättningsvis får en super-duper-härlig dag!

Över och ut, inlägget är nu slut!
Postat av: affe
2009-10-04 / 15:53:58

Tack för din jättefina-söta commentar. fler Såna som du med såna commentarer skulle göra världern mycket mycket bättre. Du ger hopp!!!!


Postat av: Linda
URL: http://hummingbird.blogg.se/ 2009-10-04 / 16:02:44

Ah återkom nu med ort o tjejkväll, mysgumman!Super nyfis nu ju!

Haha tycker du?Ja man får försöka få ngt uträttat här i livet;)

Så nu har det börjats på tavla nr 2;)Resultat kommer i bloggen sen;)

Hoppas din helg varit bra?


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?