Täby, Skavlöten 090920

ja vi har inte ställt såklart, utan mer social-tränat valping eller vänta lite, han behövde ju ingen träning egentligen, det var de däringa tvåbenta som behövde tränas. Valp gjorde valpjobbet galant - nosade runt, höll sig hos husse och matte (det var ju många såväl två- som fyrbenta runtom), drack lite, kissade och bajsade och la sig i sin lilla åkbur.

Däremot de tvåbenta, ja förutom de som vet hur man inte gör, de behöver nog gå nån kurs i hundvett och etikett. Vad får folk att tro att det är ok att dyka på någons hund, oanmäld, utan att fråga, rakt i nyllet på hunden? Bara för att den är söt så ska alla dit och duttla! Vi tycker också andras hundar är söta, men inte går väl vi bara fram och kräver att vi ska få hälsa, de känner oss ju inte! Sen har de inte förståelse för om man säger att valpen själv måste få välja och inte bli tvångsklappad av hela familjen vov-letare och så blir de t.o.m. sura på oss som säger ifrån. Det är ju skillnad på dem vi möter där som vi inte känner och dem som vi umgås med och har en relation till, då mötet sker i en lugn och trygg miljö för valpen.

Undrar om de skulle tycka samma om man böjde sig ner i deras barnvagn och tog upp bäbisen för att den var söt och passa på att säga att man är van med små barn! Det borde väl uppfattas lika bra som när de ska ner och tok- klappa våra hundar! eller vad tror ni?

I övrigt en mycket trevlig dag, då vi fått hantera vissa med övertydliga NEJ-signaler och andra som bara varit med oss och våra hundar, ingen press sätts på vare sig människa eller djur - tusen tack säger vi till er! Underbart att ses denna soliga fina sensommardag!

Bilder från dagen tar vi i morron antagligen och då kommer också bilder från Golliats första dagar hos oss ut för allmänn beskådan ;-)

Hoppas er dag varit toppenhärlig med mycket mys med de era!

Över och ut, så var detta inlägg ut!
Postat av: Chris
2009-09-20 / 16:43:03

Mammas gullegoliat! Längtar efter bilder på honom!


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensserier 2009-09-20 / 17:38:10

haha, ja undrar verkligen hur folk skulle reagera om man gjorde så på en bebis. Eller varför inte en vuxen människa som man tycker är attraktiv?


Postat av: Madmolly
2009-09-20 / 18:49:06

Hahahah...klockren kommentar från dvärghndspossen...ska prova det nästa gång jag ser en snygg kille....bara kasta mig över honom....hahahah ;)

Kul att ni har varit ute och tränat omvärlden lite åt oss Mia, det det kan behövas :)



Längtar tills imorn....;)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?