10 typer av vänner varje kvinna behöver

Vill du må som en prinsessa?
Glöm då vännerna på Facebook.
Koncentrera dig istället på en tio-i-topp-kompislista, skriver The Mirrors nättidning, Themirror.co.uk.
Har du alla vänner du "behöver"?
Ja
Nej

 

Du har gott om kompisar och ett helt gäng "vänner" på Facebook. Men glöm inte dina nära vänner - det är nämlige de som får dig att må bra.
Enligt Sally Koslow, författare till boken ”With friends like these”, är kontakten med dina verkliga vänner en viktig källa till välbefinnande.
-Att träffa dina närmaste vänner blir till en oas i den stressade vardagen och de får oss att må bra på så många plan, säger Sally Koslow till Themirror.co.uk.
För att må riktigt finfint är en varierad palett av olika typer av vänner det bästa medlet. Enligt Sally Koslow finns det tio typer av vänner som varje kivinna borde ha.

Själsfränden
Ni är likasinnade - i vardag, intressen, åskådning. När du ställs inför ett svårt beslut ställer du dig alltid frågan: vad skulle hon ha gjort?

Din motsats
- En av de mest hälsosamma och mest givande vänskapsrelationerna är din motsats, säger Sally Koslow till Themirror.co.uk.
Det här kan vara en vän som är betydligt äldre eller yngre än du själv. Från den äldre får du goda råd och den yngre vännen påminner dig om hur det var förr. Den här vännen är den som oftast kan ge lite nya perspektiv på tillvaronenligt Koslow.

Den uppmuntrande uppmärksammande kompisen
En komplimang siyter aldrig fel och när vännen med känsla för stil och ett öga för detaljer uppmärksammar dina nya glasögon känns det härligt.

Trygga-stöd-kompisen
Ni har känt varandra i evigheter och era familjer känner till varandra väl. Är det motigt på jobbet eller svacka i relationen finns hon alltid där, även om ni inte hörts på ett bra tag.

Partypolaren
Bland dina vänner är det kanske inte den här kompisen som står högst i kurs hos din partner. Men hon är den som garanterat får dig att släppa alla bekymmer och ha kul för en kväll. En vän som sällan chockas över sakernas tillstånd och som heller aldrig skulle döma dig.

Vännen utanför vänkretsen
En kompis lite på sidan om, en vän som du delar saker med som ingen annan har något med att göra. Hon känner till din svaghet för pojkband och passion för pimpelfiske. En vän som du träffar på tu man hand.

Kollegan
För henne kan du berätta om helgen som gått, planer för sportlovet och relationsbuggar. Ni dissar bossen över en kopp kaffe och peppar varandra när jobbet/kärleken kör fast. Har du ingen vapensyster på jobbet är det dags att leta rätt på henne nu.

Kompisen i ur och skur
Ni är som ler och långhalm - ni har alltid hängt tillsammans och kommer alltid att göra det. Liksom Drew Barrymore och Cameron Diaz mår ni absolut bäst i varandras sällskap.

Din kompis kompis
Ibland kan en vän bidra med mer än sig själv - en ny bekantskap.

Killkompisen
På vissa områden går dina vänner bet och det är här killkompisen fyller en viktig funktion - en perfekt insyn i hur män, generellt, tänker. Saknar du en killkompis kan uppdraget 2010 bli att skaffa en.

Källa: Expressen

---

Vad säger du? Har du dessa vänner i din bekantskapskrets? Själv tror jag att jag har de här i min faktiskt, kanske fler i någon grupp och kanske bara en i någon annan, men jag har turen att ha underbara vänner i mitt liv - tror jag ska sätta dem under sina respektive grupper någon gång, för mig själv att njuta utav. Tack för att ni finns allesammans!

Postat av: pernilla
URL: http://foxiee.blogg.se/ 2010-02-01 / 17:53:54

känns som det stämmer ganska bra! :)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?