Penny och käre maken gör ett återbesök ♥

I detta inlägg är vi faktiskt två som skriver. Vi är ett gift par som bloggar tillsammans. Vi trodde först det skulle bli svårt, men det går hur bra som helst. Så vi skriver även detta inlägg hos Maria tillsammans. Tack Maria för detta roliga uppdrag. Ibland skriver vi inlägg separat i vår blogg och ibland tillsammans. Vi båda älskar att blogga och i våran blogg skriver vi om hur man kan ändra sitt liv bara genom att ändra sitt sätt att tänka och genom att ta kontrollen över sina känslor. Hur man kan attrahera saker och situationer till sitt liv som man önskar genom att förstå sig på attraktionslagen. Hur man kan uppnå sina mål i livet, och leva ett lyckligare och positivare liv genom att ändra sitt fokus. Vi tänkte med denna bild skriva om visualisering. Att visualisera dina önskningar och mål är det bästa du kan göra för att nå dem snabbare. 
 
I stället för att t.ex observera ett problem som du vill ändra på, tänk på situationen eller tillståndet som du vill att det ska vara i stället. Allt handlar om vart du lägger ditt fokus på hela tiden. Lägger du ditt fokus på bristen och avsaknaden av något eller på det du vill uppnå och förverkliga? Det du mest fokuserar på drar du mer till dig av. Konceptet är enkelt och även metoden. Vem som helst kan göra det, var som helst, när som helst  och med otroliga resultat.  På ett mycket påtagligt sätt kan man säga att dina fantasier är din verklighet, bra sådana och dåliga sådana, på gott och ont. Lyckligtvis är det aldrig för sent att tänka om på något nytt, även om du nu är indragen i situationer du inte vill befnna dig i. Processen för visualisering är enkel, och det kräver inte någon avancerad kunskap eller komplicerade utstyrsel. Om du kan hitta en lugn plats att göra det på desto bättre, om du inte kan oroa dig inte om det. Gör det på bussen om du vill. Om du kan låta bli utan avbrott medan du gör det är det bra bra, om inte, är det inte ett problem. Du kan göra det med dina slutna ögon eller öppna. Du kan göra det sittande, stående eller ute joggandes. Allt du behöver göra är att skapa en visuella bild av vad du vill (inte vad du inte vill). Skapa en visuell bild av tillståndet, omständighet eller situation som du vill att det ska vara (inte hur det för närvarande, oönskat, är). För bästa resultat, när du har en tydlig bild av den verklighet du vill skapar, se till att placera dig i den bilden. Interagera med de delar av denna verklighet du visualiserar fram. Visualisering blir otroligt mer effektiv när den kombineras med genuina positiva känslor. Det vill säga, när du har börjat visualisera hur du vill att något att vara - oavsett om det är ditt fysiska tillstånd eller dina livssituationer - tillåta dig att börja känna de känslor som är förknippade med dessa önskade tillstånd. Känn hur det känns att ha vad du vill ha som om du redan är där nu - perfekt hälsa, relation du har alltid velat ha, nya bilen eller Greklands semestern, vad det nu är känn de känslor du vet att du har när den möjligheten vad det än är, blir din verklighet. 

Tre enkla steg:

1.Visualisera din önskan, och vara noga med att inkludera dig själv i den.
2 Känn hur det känns att ha den önskade verkligheten här och nu.
3.Repetera om så önskas.

Esther och Jerry Hicks som skriver mycket och ingående om attraktionslagen och allt kring den beskriver att om man kan fokusera på en enda visuell bild i 17 sekunder har den då givit effektivt och din förfrågan har hunnit ut i universum. De beskriver vidare att allt som krävs är 68 sekunder oavbrutet fokusera på din vilja för att få dig in i vibrerande linje med att låta det sedan hända.
 
En del väljer att meditera och använda visualiseringen den vägen, medan andra gör det på lunchrasten. Inget är fel, båda är rätt och båda är lika effektiva. Gör det som passar dig och ditt liv och vill du finna mer inspiration i ämnet är du hjärtligt välkommen att läsa mer om attraktionslagen i vår blogg, Attrahera Mera.Kärlek till er alla Svart hjärter (kort)
 
/Fru P & Herr T
 
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?