Philips LED dimbar spot

från företaget PÅLYSET.SE fick jag hem igår med posten, bara någon dag efter godkänt via TOURN (som jag pratade om häromdagen).
 
Här är lampan jag fick hem och som sattes in direkt, dimbara led lampor har inte varit helt lätta att hitta och särskilt inte i denna modell. Funkade verkligen superbra och den hade ett jättefint sken (vissa har lite fel färg i min smak, jag får lite ont i ögonen) - den här var toppen.
 
Jag tyckte också att företaget hade en superbra hemsida, bra information om produkterna och lättförståeligt även för en novis som lilla jag.
 
Vår plan hemma är nämligen att byta ut alla våra befintliga lampor till just led, eftersom de spar ännu mer på miljön än vad lågenergilampor gör!! Visst de VERKAR dyrare, men om man räknar ut hur lång livslängd de har så blir det BILLIGARE.
 
Ett litet räkneexempel:
- en lågenergilampa motsvarande samma typ som ovan på bild kostar kring 49 kr och har en livslängd på 2000 t, vilket ger en kostnad på 0,024/timme
- led lampan ovan kostar 148 kr och har en livslängd på 25000 t (och på företaget PÅLYSET.SE är det också 1 års garanti), vilket gör en kostnad på 0,005/timme
 
Om vi byter ut alla våra lampor hemma till led så spar det oerhört både ekonomiskt och miljömässigt (tänk på innehållet i många lågenergilampor, kvicksilver är ju inte vidare bra för miljön).
Postat av: Linda-Mamma till Alfred
URL: http://hummingbird.blogg.se 2013-05-08 / 19:19:45

Hurra för LED!!


Postat av: ✫ Fru Eriksson
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/ 2013-05-10 / 17:33:44

Klart det ska vara Led :)
/Kram Annmi


Postat av: Kenneth
URL: http://rothvoss.blogspot.se/ 2013-05-12 / 17:36:45

ja det är väl bra :)


Postat av: Tommy
URL: http://tommytott.se 2013-05-15 / 19:27:18

sv:Skrattar!

Já i dag fick jag information av en läsare att hon inte kan läsa min blogg på hennes skulla då det är flaggat som "vuxen material". Skolans nätfilter stoppar sidor som dom anser har porrinslagg! Hahahaha


Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma
URL: http://lottizdays.blogg.se 2013-05-15 / 22:38:08

Fick också samma lampa och är super nöjd.

Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till imorgon 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.


Postat av: Izabell
URL: http://www.mysbella.blogg.se 2013-05-17 / 08:17:37

Det var ett upplyst blogginlägg..;-)Led är bäst!

Kraamar


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!
Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?